Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Balanta sintetica cu conturi corespondente

Se poate vizualiza si printa balanta sintetica cu conturi corespondente (vezi liste); Balanta se poate genera la ultima zi a lunii de raportare sau in oricare zi a lunii accesand butonul "Da" din caseta "La o data anume".

Lista poate avea urmatoarele optiuni:

  • Scriu baza de date: se creeaza fisierul balant.dbf in directorul :BlueLogic/Trendix/Locale/"Nume_societate"/Liste
  • Generator totaluri partiale: apasind butonul "Edit" din fereastra Totaluri partiale se pot adauga sau sterge clase de conturi pe care se calculeaza totaluri la nivelul acelei clase pentru toate seriile de egalitati din balanta.
  • Sintetice in analitic: din fereastra sintetic in analitica se pot adauga sau sterge conturi sintetice care se dezvolta in analitic in cadrul listei.

Balanta cu 5 coloane/Balanta cu 4 coloane: generarea balantei cu 5 sau 4 serii de egalitati, cu sau fara soldurile de pornire in an ; Raport: permite vizualizarea listei pe ecran si listarea la imprimanta (vezi obiect Liste/Raport).
Renunta: abandonarea operatiei .

Pentru listarea unor luni in afara celor din anii curenti se utilizeaza submeniul "Din arhiva". Din arhiva se inteleg lunile pentru care s-a efectuat tranzitare date. Lunile pentru care s-a dat tranzitare date nu mai sunt disponibile pentru modificare dar sunt disponibile pentru listare.
   Bifarea optiunii "Conturi extrabilantiere" va lista balanta conturilor extrabilantiere (conturile din clasa 8 si 9).

 

balanta-sintetica-cu-conturi-corespondente