Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Intervale achitari

   Intervale achitari este un raport util in stabilirea comisionanelor agentilor, pentru societatile care lucreaza cu agenti si acorda comision acestora din incasari functie de intervalul de achitare. Astfel in grila din dreapta sus a machetei se stabilesc intervalele in zile si procentul din vanzare care se acorda agentului, iar la generarea listei pe fiecare agent se calculeaza si se totalizeaza sumele ce revin fiecarui agent functie de procentul stabilit in grila.
   In campul "Intre date" stabileste intervalul pe care se vor include achitarile in liste prin completarea intervalului minim si maxim din campurile corespondente.
   Din partea stanga sus a machetei se selecteaza daca se doreste situatia clientilor sau furnizorilor din butoanele "Clienti" sau "Furnizori". In continuare se poate rula situatie pentru toti tertii selectati (furnizori sau clienti) sau pentru un grup de terti (grupurile de terti se stabilesc la definire; vezi Gestiune > Nomenclatoare > Definire terti gestiune), sau pentru un tert anume prin bifarea optiunii Alege client sau Alege furnizor.
   Optiunea "Afisez defalcat casa / banca" separa achitarile in achitari prin casa sau prin banca, defalcand totodata si comisionaele agentilor pe cele doua tipuri de achitari. NOTA!!! Defalcarea functioneaza doar daca achitarile sunt operate si in contabilitate pe conturile sintetice 5311 sau 5121.
   Aceasta lista functioneaza numai daca se utilizeaza evidenta facturiera (vezi Conta Generala > Configurare > Evidenta facturiera).