Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Situatie achitari peste termen
   Situatie achitari peste termen: Genereaza situatia achitarilor pentru facturile care nu au fost platite in termenul de scadenta si sumele care au fost platite in si in afara acestor termene. Acest raport functioneaza numai daca se utilizeaza evidenta facturiera (vezi Conta generala > Configurare > Evidenta facturiera).

   Se selecteaza tipul tertului (client sau furnizor) din butoanele "Client" sau "Furnizor". Din caseta imediat urmatoare se poate selecta data la care se stabileste scadenta (optiunea "La data" selectata implicit), sau, prin selectarea optiunii In perioada se poate specifica perioada pe care se doreste interogarea bazelor. Lista se poate genera pentru toti tertii (client sau furnizor) sau pe un singur tert prin selectarea acestuia in campul Tert.

   Se poate selecta si un anumit furnizor sau client din caseta de terti, iar prin bifarea optiunii Subterti se poate specifica un subtert al tertului selectat anterior. De asemenea bifarea optiunii Afiseaza si avansurile va permite includerea in raport si a avansurilor din evidenta facturiera.

   In partea dreapta a machetei, cu ajutorul butonului "Adauga" se pot adauga randuri in tabela alaturata unde se vor introduce intervalele de scadenta care vor fi incluse in raport (0 - 30; 30 - 60 etc.). Aceste intervale vor fi afisate ca si coloane ale raportului.