Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Situatie chitante

   Situatie chitante: creaza situatia privind incasarile sau platile tertilor. Acest raport functioneaza numai daca se utilizeaza evidenta facturiera (vezi Conta generala > Configurare > Evidenta facturiera.

   Se selecteaza perioada pe care se va face interogarea bazelor de date, tipul tertului (furnizor sau client). Din caseta urmatoare se mai poate opta pentru crearea raportului pentru toti clientii (optiune selectata implicit), pentru un tert anume, prin bifarea optiunii "Alege client/furnizor" si selectarea acestuia din lista. Daca se utilizeaza subterti in cadrul tertului (vezi Definire terti) este disponibila optiunea Alege subtert. Optiunea "Simplificat" va crea raportul doar cu sumele totalizate pe fiecare chitanta (incasare sau plata) fara a mai fi detaliate facturile care se achita sau incaseaza cu fiecare document.
   Din caseta ordonare se poate specifica modul in care se face ordonarea datelor in raport, si anume:

  • Implicita va ordona raportul dupa numarul chitantei (alfanumeric);
  • Tert-Data-Nr.Chitanta ordnarea se va face pe trei criterii, principal ordonate dupa numele tertului, in cadrul tertului ordonate dupa data chitantei si in cadrul acestora dupa numarul chitantei.
  • Data-Nr.Chitanta se ordoneaza datele dupa doua criterii, data chitantei si in cadrul datei dupa numarul chitantei