Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Fise sah

   FISE SAH: macheta are doua optiuni care permit vizualizarea fiselor sah sau listarea T-urilor contabile ale conturilor din perioada de analizat in optiunea Totaluri asociative.

   Totaluri asociative

   Va lista T-urile conturilor ale operatiilor contabile din perioada specificata, nefiind necesara alegerea nici unei alte optiuni. Pentru controale la listare vezi Liste.

   Fise sah
Permite vizualizarea fiselor sah ale conturilor cu urmatoarele optiuni organizate in casete:
 

  • Perioada de analizat similar ca la optiunea Totaluri asociative se selecteaza "Data de inceput" si "Data de sfarsit" a perioadei;
  • Alegere cont Se poate selecta fisa sah a tuturor conturilor, sau permite alegerea contului pentru selectarea unui singur cont;
  • Se listeaza fise se pot vizualiza fisele sah ale tuturor conturilor - optiunea Toate selectata implicit, fisele sah ale conturilor cu operatii pe debit - optiunea Debit, sau fisele sah ale conturilor cu operatii pe credit - optiunea Credit.
  • Fise reduse la specifica daca se totalizeaza si modul in care se totalizeaza operatiile conturilor: Toate tranzactiile - optiune selectata implicit afiseaza operatiile conturilor asa cum sunt ele inregistrate in miscari (detaliat/inregistrare cu inregistrare), Redus la zi - optiune prin care operatiile identice (acelasi cont pe debit si pe credit) se vor totaliza pe zi calendaristica si se vor afisa intr-un singur rand cu aceeasi data, Redus la luna - se totalizeaza operatiile identice la nivel de luna.