Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Jurnal casa Incasari - Plati

   Jurnal casa plati este o macheta care se utilizeaza pentru afisarea platilor prin casa (contul este selectat implicit 5311 insa poate fi si alt cont) prin mentionarea contului pe care se face cautarea in caseta CASA =. Se poate introduce un analitic al contului sau se poate lasa un cont sintetic prin lasarea libera a spatiului rezervat simbolurilor analitice, dupa introducerea contului se apasa tasta Enter dupa care pentru a iesi din macheta de alegere a contului analitic se apasa tasta Esc.
   Raportul se poate lista pe toata perioada lunii selectate (pentru mod de selectare vezi Liste) sau pe o perioada mai mica specificand in caseta "Perioada de analizat" datele de inceput si de sfarsit. Daca se doreste listarea pe o singura zi se introduce la data de inceput si de sfarsit aceeasi data.
   Optiunea "Specific nivel" se bifeaza daca se lucreaza daca se lucreaza cu sintetice pe nivele (vezi Conta generala > Configurare > Parametri societate).
   Optiunile Integral si Subtotaluri: Integral genereaza lista cu totaluri la nivelul unei luni contabile, respectiv Subtotaluri-genereaza lista cu totaluri partiale la nivelul fiecarei zile in care sunt inregistrate documente cu operatiuni.
   In cazul in care se utilizeaza evidenta facturiera se poate utiliza optiunea "Evidenta facturiera" care in cazul chitantelor va separa sumele incasate sau platite pe facturi, daca exista date in evidenta facturiera.