Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Jurnal furnizori materiale

   Jurnal furnizori materiale se utilizeaza pentru urmarirea inregistrarilor prin debitul sau creditul contului specificat (implicit este selectat 401 - Furnizori).

   Se incepe prin selectarea lunii pe care se doreste listarea (pentru controalele listei vezi Liste) dupa care din casutele "De la data" "la data" se poate restrange aria de cautare prin specificarea unui interval mai mic de timp, sau se poate lasa perioada integrala. Filtrarea suplimentara a documentelor se poate face dupa Tip document (vezi Conta generala > Nomenclatoare > Definire tip document) sau dupa Grup document (vezi Conta generala > Nomenclatoare > Nomenclator grupari NC) din optiunile. In campul Cont se specifica contul pe care se doreste listarea raportului, precum si specificarea sensului acestuia din butoanele "Debit" si "Credit".
   Optiunea "Totaluri pe zi" are ca efect aparitia in lista a totalurilor pe fiecare zi pe care exista operatiuni.

   Din caseta "Ordonare" se poate specifica ordinea in care va fi afisata lista:

  • Analitic - va ordona raportul dupa denumirea analiticului contului specificat (implicit ales 401, va ordona dupa denumirea furnizorilor);
  • Data - va ordona operatiile din raport dupa data inregistrarilor;
  • Fara ordine - nu se va efectua nici o ordonare a operatiunilor ele aparand exact in ordinea in care au fost introduse.
  • A3 - A4 - seteaza marimea colii pe care se va lista raportul, putandu-se seta si din proprietatile imprimantei la listare (vezi Conta generala > Intro > Liste.