Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Scadente terti

   Se pot obtine rapoarte cu privire la platile si incasarile efectuate sau scadente catre furnizori sau de la clienti, intr-o perioada data. Acest raport functioneaza numai daca se utilizeaza evidenta facturiera (vezi Conta generala > Configurare > Evidenta facturiera).

   Din butoanele "Plati" si "Incasari" se stabileste daca se interogheaza situatia incasarilor sau a platilor. Din caseta se poate selecta daca se va calcula situatia pentru toti clientii sau furnizorii (optiune selectata implicit), sau pentru un singur client prin selectarea optiunii Alege furnizor sau Alege client si selectarea lui din lista disponibila. Daca la definirea clientilor sau furnizorilor s-au stabilit si grupuri pentru acestia (vezi Conta generala > Nomenclatoare > Definire terti), prin bifarea optiunii "Gruparea furnizor" devine disponibila si lista din care se pot selecta grupuri de furnizori sau de clienti.

   Tip client(tert) - permite selectarea tipului de tert pe care se genereaza lista (vezi Conta generala > Nomenclatoare > Definire terti)

   In caseta perioada de analizat se introduc datele intre care se vor afisa sumele scadente de plata sau de incasat pentru fiecare tert. Daca au existat sume scadente care au fost platite atunci pe ziua in care deveneau scadente se afiseaza 0. Pentru a nu afisa facturile cu 0 (care pot fi multe la numar) exista posibilitatea sa nu se mai afiseze tertii cu 0 prin bifarea optiunii "Ignor facturi achitate sau neachitate cu cel mult". Optiunea "Evidentiez achitarile" va avea ca efect afisarea sumei achitate din suma totala pentru fiecare tert din lista.