Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Modele comenzi presetate


Modele comenzi presetate se utilizeaza pentru definirea comenzilor pentru care se cunosc dinainte consumurile si pentru usurinta se definesc o singura data aici si la adaugarea comenzii se selecteaza din lista (linii predefinite).

ATENTIE!!! Comenzile predefinite se pot utiliza in Comenzi de lucru(varianta 2) - pe butonul Linii predefinite.Pentru adaugarea unei comenzi predefinite se apasa butonul "Adauga". In macheta Adaugare comenzi presetate se completeaza:

  • Tip revizie - se introduce denumirea reviziei pentru o usoara identificare a acesteia in lista;
  • Model - modelul masinii se selecteaza din lista disponibila, dupa ce in prealabil au fost definite din butonul care va deschide;
  • Cod motor - optional se poate introduce si un cod de identificare al motorului pentru o evidenta suplimentara al reviziilor pe tipuri de motor;
  • Tip autovehicul - se selecteaza tipul masinii din lista daca este definit anterior.

Pentru adaugarea produselor se apasa butonul "Adauga rand" deschizandu-se macheta de adaugare produs din gestiune. Se va selecta (sau adauga daca nu exista) produsul dorit si se va inscrie in macheta consumul pentru revizia care se defineste.
Pentru anumite tipuri de revizii pot exista cazuri in care produsele care se vor consuma sa fie intr-o stransa legatura de proportionalitate. Pentru a stabili aceasta legatura se completeaza campurile "Rind" si "Rind proportional" cu o cifra de identificare a produselor aflate in raport de proportionalitate, intocmai ca in figura alaturata. Modificarea unei linii a comenzii pentru care s-au definit relatii de proportionalitate va modifica proportional randurile de care sunt legate.