Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Centralizator comune
Ofera un centralizator al livrarilor dintr-o perioada selectata.Livrarile se po face pe baza facturilor sau a avizelor.


Lista are urmatoarele optiuni:

  • De la data...la data - stabilirea intervalului de timp pentru care se doreste intocmirea raportului;
  • Produs- permite stabilirea produselor pentru care se doreste intocmirea raportului. Implicit este Toate marfurile; apasand butonul   se va deschide fereastra "Alegere marfa". Aici se cauta produsul cu ajutorul campului din partea de sus a machetei, fie dupa denumire fie dupa alta clasificare prin apasarea pe denumirea coloanei dupa care se face cautarea. Dupa identificarea produsului care se doreste a fi selectat, ne pozitionam pe linia care contine produsul dorit si se apasa butonul Select. Pentru selectarea tuturor produselor (optiune selectata impicit) se apasa butonul Toate produsele, iar pentru a iesi din macheta pentru a nu face nici o modificare se apasa butonul Renunta;
  • Client- permite selectarea clientului pentru care se doreste intocmirea raportului.
  • Grupare client- permite alegerea gruparii client pentru care se doreste intocmirea raportului. Gruparea clientilor se face din Gestiune-Nomenclatoare-Definire terti gestiune-Filtru dupa Clienti-Modificare-Grup.
  • Grup subtert- permite alegerea gruparii subert pentru care se doreste intocmirea raportului.Gruparea subtertilor se face din Gestiune-Nomenclatoare-Definire terti gestiune-Filtru dupa Clienti-Modificare-Grup subtert.

Lista permite vizualizarea raportului pe baza:

-Facturi + Facturi din avize

-Facturi + Avize

-Avize

Dupa setarea optiunilor dorite se apasa butonul Raport. 

 

centralizator comune