Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Vanzari de sezon
Afiseaza vanzarile obtinute intr-o perioada selectata de utilizator.

Pentru vizualizarea raportului se pot configura urmatoarele optiuni:

  • De la data...la data: stabilirea intervalului de timp pentru care se va crea lista;
  • Stoc la data: se alege data stocului pentru care se va crea lista
  • Un produs: daca se doreste vizualizarea listei pentru un singur produs se apasa butonul  care va deschide fereastra Alegere marfa.

Aici se cauta produsul cu ajutorul campului din partea de sus a machetei, fie dupa denumire fie dupa alta clasificare prin apasarea pe denumirea coloanei dupa care se face cautarea. Dupa identificarea produsului care se doreste a fi selectat, ne pozitionam pe linia care contine produsul dorit si se apasa butonul Select. Pentru selectarea tuturor produselor (optiune selectata impicit) se apasa butonul Toate produsele, iar pentru a iesi din macheta pentru a nu face nici o modificare se apasa butonul Renunta;

  • Produsele - daca se doreste vizualizarea listei pentru mai multe produse se apasa butonul  care va deschide fereastra Alegere produse.

Aici se cauta produsul cu ajutorul campului din partea de sus a machetei, fie dupa denumire fie dupa alta clasificare prin apasarea pe denumirea coloanei dupa care se face cautarea. Dupa identificarea produsului care se doreste a fi selectat, ne pozitionam pe linia care contine produsul dorit si se bifeaza produsul respectiv urmand acelasi procedeu si pentru selectarea celorlalte produse.

  • Filtru tip material: permite alegerea mai multor tipuri materiale sau eliminarea anumitor tipuri materiale pentru care nu se doreste intocmirea raportului. Apasand butonul Tip material se va deschide macheta "Care tip material" unde se pot selecta ce tipuri materiale se doresc sau nu sa apara la intocmirea raportului.
  • Filtru gestiuni: permite alegerea mai multor gestiuni sau eliminarea anumitor gestiuni pentru care nu se doreste intocmirea raportului. Apasand butonul Gestiuni se va deschide macheta "Care gestiuni" unde se pot selecta ce gestiuni se doresc sau nu sa apara la intocmirea raportului.

Lista permite vizualizarea:
-Toate reperele
-Repere cu cantitatea pentru achizitie<0.

Dupa setarea optiunilor dorite, pentru obtinerea raportului se apasa butonul Raport.
 

vanzari de sezon