Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Miscari intre gestiuni

Selectand Gestiune – Miscari – Miscari intre gestiuni se va deschide fereastra "Miscari intre gestiuni – operare cu bonuri". In partea de sus se vor regasi optiunile de cautare : dupa data si nr de bon, dar si filtrul pentru gestiune (in acest caz gestiunea de intrare).

Tabela cuprinde informatii despre data si nr bonului, gestiunea de iesire cu valoarea iesita si gestiunea de intrare cu valoarea iesita.Pentru a transfera un produs dintr-o gestiune in alta se apasa adauga in fereastra Miscare intre gestiuni – operare cu bonuri:

- nr bonului de transfer se genereaza automat;
- se introduce data la care se face transferul;
- se selecteaza gestiunea din care va iesi produsul;
- se alege gestiunea de intrare sau se poate genera o gestiune noua prin apasarea butonului iar pasii necesari mai departe sunt descrisi la Gestiune – Intrari – Operare cu Nir-uri;
- se da clik pe "Modifica linii" si apoi pe "Adauga rand" pentru a alege din gestiune produsul ce se va transfera;
- se alege produsul si se apasa "Selecteaza";
- se va specifica ce cantitate din cea existenta va fi transferata si se apasa "Salveaza";
- se vor completa, dupa caz, datele delegatului ce face transferul;

In tabela "Miscari intre gestiuni – operare cu bonuri" se va evidentia acest transfer. Programul da posibilitatea de a trece un produs deja transferat in alte gestiuni, adica: selectand un anumit bon si apasand butonul "Transfera mai departe" este nevoie de specificarea numarului de bon, a datei si gestiunii in care acesta va intra; se apasa "Genereaza" si noul bon se va regasi in tabela, iar produsul se va regasi in gestiunea specificata la cel de-al doilea transfer.

Bonurile de transfer pot fi modificate sau sterse prin selectare si apasand "Modifica", respectiv "Sterge". Iesirea din macheta Miscari intre gestiuni – operare cu bonuri se face apasand "Renunta".