Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Miscari intre marfuri


Macheta are aceeasi utilizare ca si in cazul Miscari intre gestiuni. In schimb, ceea ce permite aceasta este transformarea unui produs dintr-o gestiune in alt produs, cu aceleasi caracteristici, intr-o gestiune destinatiePentru efectuarea transferului intre marfuri:

- se apasa Modifica linii;
- se apasa Adauga –pentru a adauga un produs;
- se introduce data transferului iar nr. bonului este generat automat;
- se alege gestiunea din care se va selecta produsul care se transfera;
- se selecteaza gestiunea de intrare sau se poate genera o gestiune noua ( vezi pasii descrisi la Gestiune – Intrari – Operare cu Nir-uri);
- se apasa Modifica linii, apoi Adauga rand;
- se alege produsul ce urmeaza sa fie transformat si se apasa Selecteaza;
- se specifica ce cantitate de produs din cea existenta va fi transformata;
- se apasa butonul Aleg situat pe aceeasi linie cu produsul selectat, dupa coloana Pret unitar si Tg.

In acest punct utilizatorul are acces la gestiune selectata anterior ca fiind gestiunea de intrare.

In cazul in care produsul se va transforma intr-unul existent in gestiunea de intrare se da clik pe acesta si se apasa Selecteaza. Astfel denumirea lui va fi trecuta automat in tabela Miscari intre doua coduri de marfa, se apasa Salveaza si transformarea se va regasi in macheta "Miscari intre marfuri".

In cazul in care produsul se va transforma intr-unul inexistent in gestiunea de intrare, se parcurg aceiasi pasi cu diferenta ca dupa accesul in gestiunea de intrare, in loc sa fie selectat un produs din lista se apasa butonul Adauga produs nou. In fereastra deschisa se introduc : denumirea produsului, unitatea de masura, tipul de tva, tipul material si, dupa caz, alta clasificare sau grupare careia ii apartine produsul, apoi se apasa Salveaza (acesti pasi sunt descrisi si la Gestiune – Intrari – Operare cu Nir-uri).

Denumirea noului produs va fi afisata automat in lista din tabela Miscari intre doua coduri de marfa, dupa care se apasa butonul Salveaza. Miscarea intre cele doua marfuri se va regasi in macheta "Miscari intre marfuri".

Pentru modificarea sau stergerea datelor se va selecta bonul respectiv si se va apasa Modifica sau Sterge, dupa caz. Iesirea din machete se face prin apasarea butonului Renunta.