Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Stocuri

Acest meniu grupeaza tot ce tine de nomenclatorul de produse si stocul existent la o anumita data. Aici se initializeaza stocul la preluarea unei societati in program, se face inventarierea sau corectia stocurilor.  • Actualizare stocuri
  • Inventar
  • Corectii stocuri

Corectii

Aceasta optiune permite operarea unor modificari fie la nivelul pretului, fie la nivelul cantitatii unor produse din gestiune.

In fereastra Corectii se va selecta gestiunea careia apartin reperele de corectat, se va specifica data, apoi se va apasa butonul Corectie Noua.

Fereastra Corectie la gestiunea X la data Y va afisa reperele, iar pentru modificare se selecteaza produsul ce va fi corectat, apoi dublu clik in lista pe campul Cantitate corecta sau P.U. corect. Astfel, se pot rectifica valorile afisate, in partea de jos a machetei, si se apasa butonul Continua sau Inchide. Utilizatorul trebuie sa opteze daca transfera reperele sau nu.

Reperele sunt afisate in lista in culori diferite, culoarea reprezentand stadiul fiecarui reper : daca a fost inventariat, daca are miscari, corectie sau inventar in curs. Pe macheta exista legenda pentru culorile afisate. Nu se poate face corectie pe un produs care are alte miscari (inventar,intrari sau iesiri) in ziua respectiva.


br>