Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Transfer în Contabilitate

   La instalarea programului se furnizeaza o preconfigurare a notelor contabile pentru personal, care raspunde majoritatii cazurilor intilnite in practica. Exista posibilitatea modificarii acestor tipuri in functie de conturile cu care se lucreaza in societatea selectata.

   Dupa calculul salariilor, transferul acestora si implicit vizualizarea in balanta de verificare, fise si alte situatii contabile, se face automat, prin selectarea optiunii Transfer in Contabilitate din modulul de SALARII. Inainte de preluarea in contabilitate, aceste contari pot fi vizualizate in fereastra "Contarea salariilor" unde pot fi observate eventualele greseli, care necesita a fi corectate. Se apasa butonul "Inchide" si se merge in submeniurile unde se fac corecturile asupra datelor eronate.
 
   Daca nu sunt greseli, prin apasarea butonului "Efectueaza Transfer", apare fereastra de interogare Contare salarii, se apasa butonul "Da". Daca la terminarea procedurii de transfer se afiseaza mesajul “Inregistrate contari la salarii efectuata cu succes !”, toate contarile prezentate in aceasta macheta sunt transferate in contabilitate, putand fi vizualizate dupa efectuarea transferului la Conta Generala/Vizualizare/Miscari. In cazul in care apare mesajul “Nu au fost inregistrate toate contarile ! Verificati validitatea acestora !” inseamna ca in contarile ce trebuiesc transferate exista conturi care nu se regasesc in planul de conturi (sintetic sau analitic), situatie in care exista 2 posibilitati de rezolvare:

   1) se creeaza sinteticul sau analiticul constatat lipsa (vezi Conta Generala/Conturi/Introducere conturi) sau

   2) se merge la Salarii/Nomenclatoare/Fonduri salarii respectiv Tranzit salarii si se modifica conturile inexistente in planul de conturi (sintetic sau analitic).

   Daca nu se doreste transferul in contabilitate se apasa butonul "Nu", si se revine in fereastra "Contarea salariilor".