Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Valori programabile

ATENTIE!!! Adaugarea si/sau modificarea sporurilor, valorilor programabile si a surselor de finantare se fac doar cu ajutorul personalului BlueLogic pentru configurarea corecta a modului de lucru.

Prin apasarea butonului Sporuri permanente si variabile se intra in fereastra Sporuri salariale unde se pot defini noi tipuri de sporuri cu caracter permanent (apasarea butonului Sporuri permanente (in Personal) sau sporuri cu caracter temporar (apasarea butonului Sporuri variabile (in Variabile) unde se pot adauga, modifica sau renunta la sporuri cu caracter permanent sau cu caracter temporar, spor la care este introdus si procentul stabilit de societate.Acordarea sporurilor cu caracter temporar se face pe macheta Salarii - Machete Date - Date Variabile iar sporurile permanente pe macheta Salarii - Machete Date - Date Personal, dupa ce sporurile respective au fost definite.
 


Se incarca sporul prin apasarea butonului Salveaza sau se renunta la acest spor prin apasarea butonului Renunta. Se iese din fereastra prin apasarea butonului Inchide. Valori programabile permit definirea unor parametri suplimentari necesari la calculul salariilor care se pot modifica in functie de schimbarile legislative. La instalarea modulului de salarii acesti parametri sunt configurati automat.