Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Declaratia unica 112

Raportul se utilizeaza pentru declararea obligatiilor de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate. Se depune de către angajatori şi entităţile asimilate acestora.

In primul rand se va selecta luna pentru care se va genera declaratia si se va bifa daca este cazul ca nu se plateste fondul de garantare.

Macheta permite listarea declaratiei in format PDF avand aceeasi structura ca cel de pe site-ul ANAF, precum si semnarea electronica.

Se pot lista anexele C5 "Subventii/scutiri/reduceri" si C2 " Indemnizatii sanatate".

Declaratia poate fi folosita si de societatile care au mai multe puncte de lucru (sucursale) si care necesita ca la sfarsitul lunii sa fie centralizata la nivel de sediu .

In aceasta situatie se folosesc butoanele: " Salveaza fisiere pentru sediu" - la sucursale si " Preia fisiere de la sucursale" - folosit la sediu pentru centralizarea datelor.

Dupa verificarea datelor se apasa pe butonul " Generare si validare fisier xml" care permite salvarea xml-ului, salvarea pdf-ului si semnarea electronica a declaratiei.

declaratia 112generare xml

 

semnatura electronica