Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Deduceri

   Se pot completa deducerile suplimentare pentru fiecare salariat in parte (date personale si calitatea celui pentru care se ofera deducerea, coeficientul de deducere suplimentara, CNP, C.I., adresa, etc). Acest lucru se realizeaza selectand optiunea Deduceri din modulul SALARII/Machete date.

   Prin selectarea salariatului din lista ce apare in fereastra "Salarii-Deduceri", va aparea o alta fereastra unde se pot trece datele legate de aceste deduceri (persoane aflate in intretinere).
   Se completeaza numele si prenumele persoanei aflate in intretinere, calitatea acesteia selectand din lista "Calitate" precum si gradul de invaliditate al acestei persoane, selectand din lista "Invaliditate". Automat se completeaza campul "Coeficient deducere pt. pers.". Datele privind coasiguratii vor aparea si la declaratii si la fisele fiscale. La data intocmirii acestui document (noiembrie 2009), gradul de invaliditate si coeficientul de deducere nu se mai utilizeaza la calculul deducerii suplimentare

   In cazul in care se cunoaste (sau este necesara), se completeaza campul Luna termin cu ultima luna in care se va calcula deducerea pentru persoana respectiva (pentru copii, luna in care acesta devine major).

   Dupa introducere, pentru validarea datelor introduse, se apasa butonul "Salvare".