Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Schimbare Luna Salarii

   Pentru a putea trece in luna urmatoare si a relua ciclul de calcul al salariului, trebuie mai intai inchisa luna de lucru curenta. Pentru trecerea de la luna de lucru curenta, la luna de lucru urmatoare se selecteaza din modulul SALARII , Schimbare luna salarii.

   Din ecranul de lucru se selecteaza optiunea "Modific luna curenta salariilor?" Prin apasarea butonului "Da" din dreptul fiecarei intrebari, iar daca nu se doreste aceasta operatiune se selecteaza butonul "Nu" care este setat pe implicit pentru mai multa siguranta. Daca se opteaza pentru schimbarea lunii de lucru pe ecran va apare o fereastra care evidentiaza starea procesului de prelucrare a datelor si care, in caz de incident, ofera avertizari si indicii pentru depanare. In cazul in care nu apare nici un incident, programul va informeaza ca procedura s-a incheiat cu succes.

   Daca se doreste efectuarea unor modificari ale unei luni de salarii deja inchise, se poate reveni la o luna anterioara, luna selectata din caseta "Modificare salarii in luna". Atentie! Inainte de a se reveni la o luna precedenta este recomandat sa faceti un export al firmei selectate folosind meniul Start/Alege societate/Export. Se urmeaza acelasi procedeu explicat la trecerea la luna urmatoare, apoi dupa modificari, se lanseaza din nou procedura de calcul salarii se verifica corectitudinea datelor, pasul final fiind revenirea la luna curenta de lucru prin Schimbare luna salarii.

   Iesirea din aceasta procedura se realizeaza cu ajutorul butonului "Inchide".