Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Exportul de date

Exportul permite copierea datelor unei firme selectate catre o destinatie aleasa de catre utilizator si anume: hard disk, flash, disketa, prin accesarea butonului "Alege" din fereastra deschisa si apoi "Exporta" sau "Renunta".
In momentul exportului se creeaza o arhiva a societatii selectate. Prin apasarea butonului "Alege" se poate selecta in fereastra "Browse for folder" locatia unde se va salva exportul. Arhiva poate apoi sa fie importata pe un alt PC care are programul Trendix instalat, fiind deasemenea un util backup al unei societati.
 

In fereastra Exportare date se gasesc optiunile "Export multivolum" si "Exportare arhive".
  • Optiunea "Export multivolum" permite creare de arhivei de export in mai multe volume de dimensiune stabilita prin mentionarea dimensiunii in campul Dimensiune volum. Aceasta devine activa dupa bifarea optiunii.
  • Optiunea "Exportare arhive" include in crearea arhivei si datele salvate in arhive (datele din perioadele pentru care s-a facut trecerea de luna). Grupul de optiuni "Tip compresie" permite selectarea tipului de compresia care se va utiliza la crearea arhivei.
    ATENTIE!
    Selectarea optiunii Maxima din grupul de optiuni va reduce marimea arhivei, dar va creste durata timpului de creare mai ales pe sistemele mai putin performante.