Pentru a accesa site-ul de prezentare folositi urmatorul link: www.trendix.ro

Program de contabilitate Trendix

Mai mult decat un program de contabilitate

Utilizatori...

Programul Trendix permite definirea mai multor utilizatori, restrictiile fiecaruia dintre acestia (mai multi utilizatori pot lucra în retea, fiecare având acces la unul sau mai multe module), precum si Numele de utilizator si Parola aferente fiecarui utilizator. Veti putea bifa operatiunile admise (se bifeaza meniurile si submeniurile la care poate avea acces ) pe fiecare utilizator în parte. Tot de aici va puteti schimba numele de utilizator si parola initiale de la instalarea programului.

Pentru adaugarea unui nou utilizator se apasa Adauga Utilizator. Pentru salvare dupa modificari asupra datelor de logare al fiecarui utilizator se apasa butonul "Salveaza date".

Pentru usurinta configurarii setarilor si accesului pentru un numar mare de utilizatori (prin setari se inteleg meniurile la care au acces utilizatorii, iar prin acces setarile pe utilizatori configurate la Setari Generale > Configurare > Setari utilizatori) se poate utiliza butonul "Preia setari" pentru transferul setarilor sau accesului de la un utilizator deja configurat la altii.

La apasarea butonului "Preia setari" se va deschide fereastra "Preluare setari utilizatori" de unde putem face urmatoarele operatiuni:

  • Preia setari - Transfera meniurile la care are acces utilizatorul de la utilizatorul selectat in campul "Preia setari de la utilizatorul" la cel selectat in campul "la utilizatorul";
  • Preia acces - Transfera optiunile de acces (de la Setari Generale > Configurare > Setari utilizatori) de la utilizatorul selectat in campul "Preia setari de la utilizatorul" la cel selectat in campul "la utilizatorul".Revenire la fereastra anterioara fara a opera nici un fel de modificare se face cu ajutorul butonului "Revenire", iar prin efectuarea oricarui transfer (acces sau setari) se va executa operatiunea si se va reveni la fereastra principala.

De pe butonul "Integritate arbore" se verifica pe utilizatorul selectat daca este debifat nodul principal dintr-un grup de optiuni, iar daca acesta este debifat si continutul lui este bifat se va debifa automat continutul nodului respectiv.